Wie ben ik

Ik ben Toos Luijk, afgestudeerd arbeid- en organisatiepsycholoog, woon in Lemmer en heb daar sinds 2010 een Praktijk voor Coaching aan huis. Mijn specialiteit is om mensen in beweging te krijgen om iets aan de ongewenste situatie te doen.
Op een rustige manier werk ik resultaatgericht en ontknoop persoonlijke vraagstukken en maak duidelijk wat er speelt. Ik spiegel eerlijk op persoonlijk functioneren met oog voor talenten en beperkingen.

Hiervoor was ik ruim 20 jaar (interim)manager in de gezondheidszorg, bij gemeenten en overheid. Ik heb veel bedrijven van binnen gezien, weet wat daar speelt, wat de organisatie verlangt en welke worsteling dit teweeg kan brengen bij managers en medewerkers. Daarnaast gaf ik (management)trainingen. Het is mijn overtuiging dat je altijd iets kunt verbeteren aan de situatie als je dat wilt. Dat is goed voor jezelf en je collega's en voor je persoonlijke situatie. 

Werkwijze
Als coach stel ik vooral veel vragen. Hierdoor worden je gedachten geordend. Dat geeft ruimte om mogelijkheden te zien en keuzes te maken. Ik help je verder in dat proces en ondersteun je daarin. 
De gesprekken zijn soms iedere week, soms zit er meer tijd tussen, dat is afhankelijk van de situatie. Tussentijds kun je altijd bellen.
Via de mail of telefoon kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. We bekijken eerst wat je wilt bereiken en of je daarmee bij mij aan het juiste adres bent. Pas wanneer dat zo is, maken we vervolgafspraken. Meestal zijn 3 tot 5 afspraken van ongeveer 1½  uur voldoende.

Medevennoot van TAAN training & advies www.taan.eu
en Lid van de Bondsraad van de Consumentenbond
Voorzitter tennisvereniging Lemmer

Voorheen medeoprichter Kits&Co voor kinderen die met echtscheiding te maken hebben,
bestuurslid o.a. MEE Lelystad en de Basis Heerenveen, Cliëntenraad MC groep.
 
“Je kunt de wind niet veranderen, wel je koers„
Praktijk voor coaching
drs. T. Luijk
Steenloper 41
8532 BK Lemmer
Tel: 06-10482258
Mail: info@coachinglemmer.nl