Voorjaar! Ook voor je team?
10-03-2011

Herken je dat gevoel van het zou wel beter kunnen? De energie zit er wel in maar komt er niet uit? Er speelt iets maar wat. Je functioneert met je team zoals het gaat,  soms is er een scherp randje, dan is het weer weg. Misschien zie je tegen de zomerperiode op wanneer er nog meer van jou gevraagd wordt omdat collega's afwezig zijn.
Heb je het wel eens met iemand besproken? 
Wanneer meer mensen vinden dat de samenwerking beter kan, kun je je als team opgeven voor een check-up. Het maakt niet uit waar je werkt; dat kan in het bedrijfsleven zijn, bij de gemeente of waar dan ook.

Deze teamcoaching kan op een ochtend of middag op de werkplek. Met het hele team wordt dan bekeken wat er beter kan en hoe dat in de praktijk bereikt kan worden. Daarbij komt iedereen aan bod omdat het belangrijk is om van elkaar te weten wat ieder wil bereiken. Op een interactieve manier krijg je nieuwe inzichten over samenwerken in een team en hoe je dat kunt bereiken. Of wanneer er wat speelt of hapert in de samenwerking, hoe je dat met elkaar kunt oplossen.

Aan het eind van de bijeenkomst kan iedereen enthousiast aan de slag om het geleerde verder in de praktijk te brengen: energiek de zomerperiode tegemoet!
 
“Je kunt de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen„
Praktijk voor coaching
drs. T. Luijk
Steenloper 41
8532 BK Lemmer
Tel: 06-10482258
Mail: info@coachinglemmer.nl